torsdag 9 oktober 2008

MAXVIKT - inget vanligt ord!

Eftersom maxvikt är det nya inneordet vore det kanske bra om alla vet vad ordet maxvikt står för. Men det som är så speciellt med ordet MAXVIKT är att det kan användas till så mycket och så många situationer. Det går egentligen inte att sätta ord på vad maxvikt betyder.


Ordet maxvikt står för en härlig känsla, om man till exempel känner att något är riktigt riktigt najs. På så sätt kan man använda maxvikt i många olika situationer. Dock kan ordet också användas då man till exempel vill peppa en annan person, genom att bara säga ordet, eftersom man blir så otroligt glad av att höra det och man får verkligen energi.


Nu har jag inte pratat med de andra skaparna av ordet, alltså Elin och Sandra, men brudar, ni kan ju skriva en kommentar angående ordet så att alla verkligen får förståelsen för och känslan av vilket jäkla bra ord maxvikt är. ;)


Historien bakom ordet maxvikt

Jag, Elin och Sandra befinner oss en lördagskväll hemma hos Camilla, inne på toaletten nyktra och otroligt glada. Vi håller på att väga oss en och en och när det är min tur, medan Elin sitter på toa, håller Sandra på och fipplar med våginställningarna så att texten "Maxvikt: 166 kg" dyker fram på displayen. Vi lyckas få bort denna text så att jag kan väga mig som vanligt. När Elin är klar på toan får vi för oss att vi ska väga oss alla tre tillsammans. Vi klämmer ihop oss och försöker hålla balansen, vilket var väldigt svårt vid denna tidpunkt. När vi alla tre står på vågen och tittar ner på displayen visar den bara... MAXVIKT 166 kg!


4 kommentarer:

  1. Hahaha, alltså måste bara säga att själva ordet MAXVIKT är så jäkla.... MAXVIIIIKT! <3 Det äger! Maxvikt is the shit - eller MAXVIKT is the MAXVIKT!

    SvaraRadera
  2. Det är dock inte maxvikt att Maxvikt-grundare nummer 3 ej får vara med på bild ;D

    SvaraRadera
  3. Nej babe, det har du rätt i. Sorry!

    SvaraRadera
  4. MAXVIIIKT, alltså, jag saknar er två någe sjukt mycket. I höst kommer vi äga alla på fotbollsplanen, och lagfesterna. ;)<3

    SvaraRadera